O nama

DISCOVER SREM

Discover Srem blog platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način, u vremenu nedostatka kvalitetnih informacija, promovišu prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona, ali i posebno agresivno promoviše sadržaje najstarijeg Nacionalnog parka Srbije – Fruške gore. Prosto rečeno, sajt je nastao iz ljubavi prema kraju u kom smo rođeni mi, koji lokacije na kojima boravimo želimo da podelimo i sa vama jer smo sasvim sigurni da je SREM the best place to see!

Posebnu pažnju usmerićemo ka putopisima, fotografiji i fotoreportaži. Mi smo uvek u pokretu i nikuda ne idemo bez kamere jer znamo koliko uživate u putopisima. Napominjemo da je većina fotografija sa sajta lična svojina autora i da kao takva predstavlja autorsko delo te se svaka dalja upotreba i distribucija bez prethodne saglasnosti autora strogo zabranjuje.

Sajt za sada, nije registrovan kao javno glasilo i na njega se ne primenjuju odredbe Zakona o javnom informisanju. Prosto rečeno, koristimo internet prostor, blog platforme, društvene mreže i dobru volju da na najbolji način promovišemo naš lepi Srem. Odabran tim ljudi koji dobrovoljno, iz entuzijazma uredjuje blog, poštovaće ipak moralne i etičke principe novinarstva. Ukoliko smatrate da je sadržaj portala  prekršio vase autorsko pravo, molimo obavestite nas na email adresu urednik@discoversrem.com ili office@discoversrem.com

DISCOVER SREM TIM

Naš tim čine mladi travel blogeri iz Srema ali i cele Srbije, čiji se rad uglavnom tiče promocije lokacija na kojima su boravili. Pre svega želimo da promovišemo vaše ideje, kreativnost i stvaralaštvo. Takođe, želimo da svakom mladom čoveku kroz afirmativnno pisanje približimo kulturu, istoriju i umetnost ovog kraja Srbije.  Krajnji cilj je da svaki vid kreativnog stvaralaštva kreativaca iz čitavog Srema umrežimo kroz blog i na taj način promovišemo samo najbolje iz našeg kraja.

Discover Srem nije opštinski glasnik. Discover Srem nije profitabilan. Discover Srem je blog platforma nas koji volimo kraj u kom smo rođeni, čuvamo ga i ne zagađujemo.

DISCOVER SREM MISIJA

Naša misija pre svega je da obezbedimo blog koji će služiti kao sredstvo komunikacije između ljubitelja putovanja, u svrhu razmene informacija i turističkog iskustva. Trudićemo se da tekstovi na ovom blogu, pored informativnog karaktera budu i edukativni kako bi podigli svest o novim trendovima u turizmu.

MARKETING

Discover Srem je zainteresovan za razmenu banera po principu reciprociteta ( pozicija, dimenzije, trajanje ) Discover Srem ne proizvodi i ne prodaje oglasne materijale, dok svojim oglasnim prostorom upravlja slobodno i po sopstvenoj volji i u tom duhu, svakoj kompaniji koja je učinila nešto dobro za zajednicu ili pojedinca rado ćemo potpuno besplatno ustupiti naš oglasni prostor. Discover Srem nije organizator putovanja na destinacije o kojima piše. Tu smo da vam samo savetima na osnovu ličnog iskustva pomognemo da najudobnije, najbrže i najsigurnije do istih dođete.

PRAVILA PONAŠANJA 

Tekstovi, kao i komentari koji sadrže elemente diskriminacije na osnovu seksualne, verske, političke, rodne i bilo koje druge pripadnosti, kao i elemente mržnje i netrpeljivosti biće sankcionisani.

 

S’poštovanjem

Nikola B.

Executive editor