Politika privatnosti

 

Ova stranica objašnjava upotrebu kolačića (cookies) na ovom sajtu i politiku privatnosti. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića i politikom privatnosti.

Šta su kolačići

Kolačići su male datoteke koje su uskladištene na vašem računaru pomoću web pretraživača (kao što su Internet Explorer ili Firefox) na zahtev sajta koji pregledate. To omogućava sajtu koji pregledate da zapamti stvari o vama, kao što su vaša podešavanja koja ste postavili na sajtu i istoriju pregleda stranica ili da zapamti vašu prijavu.

Kolačići mogu biti uskladišteni na vašem računaru na kratak period (na primer, neki su uskladišteni samo dok vam je web pretraživač otvoren) ili na duži period, čak i godinama. Kolačići koji nisu uskladišteni od ovog sajta nisu nam dostupni.

Naša upotreba kolačića

Ovaj sajt koristi kolačiće u razne svrhe, a najvažnije su:

  • Registracija i održavanje vaših podešavanja. To uključuje osiguranje da možete ostati prijavljeni i održavati web stranicu na jeziku ili izgledu koji ste podesili.
  • Analitika. To nam omogućava da utvrdimo kako posetioci koriste ovaj sajt radi njegovog unapređenja.
  • Kolačići za oglašavanje (verovatno trećih lica). Ako ovaj sajt prikazuje reklame, kolačići se mogu postaviti od strane oglašivača kako bi se utvrdilo ko je pregledao oglase ili nešto slično. Ovi kolačići mogu se postaviti od strane trećih lica i u tom slučaju ovaj sajt nema sposobnost za čitanje i pisanje tih kolačića.
  • Ostali kolačići trećih lica za stvari kao što su Facebook ili Twitter deljenje. Ovi kolačići uglavnom će biti postavljeni od strane trećih lica nezavisno, tako da ovaj sajt nema mogućnost za čitanje ili pisanje istih.

Linkovi ka drugim sajtovima

Discover Srem sadrži linkove ka drugim spoljnim sajtovima. Discover Srem blog nema kontrolu nad spoljnim sajtovima, tako da klikom na bilo koju vezu koja rezultira posetu drugom sajtu prestaje važenja ove politike privatnosti i Discover Srem blog ne može biti odgovoran za zaštitu privatnosti bilo koje informacije koje ste nam dostavili tokom posete tim sajtovima.

Kontrolisanje ličnih informacija

Discover Srem neće prodavati, distribuirati ili izdavati Vaše lične podatke trećim licima, osim u slučaju ako imamo Vašu izričitu saglasnost ili ako nas na to obavezuju zakonske norme. Mi možemo koristiti Vaše lične podatke da vam pošaljemo informacije o bezbednosti, obaveštenja o novostima i promenama na sajtu ili druge informacije koje se odnose na Discover Srem blog.

DiscoverSrem