Garnet – Event Centar & Hotel, Ruma

Ruma, grad u srcu sremske ravnice definitivno može da se pohvali ekskluzivnim hotelskim sadržajima. Poslednjih godina sam grad doživljava hotelski bum, te je tako sve više hotela kojim se Rumljani ponose. Ovih dana posetili smo i novootvoreni hotel i event centar Garnet u Rumi. Dočekalo nas je srdačno osoblje hotela pa smo tako tokom hotel tour-a imali prilike da se uverimo u visoke standarde hotelskog poslovanja ovog objekta.

Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogucstvom prevoza do istog, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.

U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenom igraonicom za decu, fitness centrom na površini od 500 m2, spa apartmna sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

U okviru hotela nalazi se najopremljenija dečija igraonica u Rumi, kao i teretana.

Adresa: JNA, 106 Ruma
Telefon: +38165 9959691
E-mail:
office@garnetcentar.com
Web: 
www.garnetcentar.com

Share:

Author: Discover Srem

Discover Srem platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona. Zato što volimo Srem!