Hotel Norcev, Fruška gora

Hotel “Norcev” će svojim šarmom osvojiti svakog gosta koji želi prijatan odmor na planini. Za Vas ćemo osmisliti romantičan vikend za dvoje, porodični odmor, pronaći najlepše sadržaje za aktivan sportski odmor, organizovati poslovne skupove, seminare, kongrese ili posebna događanja. U našem Spa centru ćete se opustiti, a zatim prepustiti uživanju u kulinarskim specijalitetima, koje će za Vas pripremiti vrhunski kuvari. Raspolažemo sa 108 smeštajnih jednica raspoređenih u 39 soba i 5 apartmana, restoranom od 150 mesta, restoranskom terasom od 100 mesta. Kod nas možete doći kako bi realizovali svoj poslovni skup, konferenciju, jer sa ponosom ističemo da smo kontinuirano visoko kotirani u oblasti kongresnog turizma. Besplatna Wi-Fi konekcija je omogućena u aperitiv baru i lobiju hotela.
Boravak u hotelu “Norcev”, bilo da je u pitanju odmor ili poslovno putovanje je kao povratak kući. Naša tradicija gostoprimstva traje 10-ak godina i zajedno sa lepotama Fruške gore, naše ime i stil poslovanja postali su prepoznatljivi.

Adresa: Put partizanskog odreda bb, Iriški venac
Telefon: +381 (0)21 48 00 222
E-mail: norcev@oiu.co.rs
Web: www.norcev.rs

Share:

Author: Discover Srem

Discover Srem platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona. Zato što volimo Srem!