Hotel Zlatnik, Zemun

Zadovoljstvo svakog gosta je temelj naše poslovne filozofije. Naša lokacija i ambijent čine vaš boravak u Beogradu kvalitetnim i ispunjenim, kroz spoj tradicionalnog i modernog. Svojom prepoznatljivošću od osnivanja hotela 1984.godine, pozicionirani smo kao hotel visokog kvaliteta svojih usluga, dobre kuhinje i gostoprimstva. Naše najveće priznanje je dolazak redovnih gostiju, koji se uporno vraćaju zbog osmeha, kvalitetne hrane i poznate atmosfere, kao prilika da novim gostima širom sveta budemo deo njihove priče.

Ukus zlata vredan

Širok spektar specijaliteta koji za vas spremaju vrsni majstori kulinartsva. Naša jela se ističu ne samo po savršenom ukusu, već i po impresivnoj dekoraciji. Započnite dan jutarnjom kafom, birajući lagan doručak, uz osećaj tradicionalnog gostoprimstva – zbog koga ćete poželeti ručak/večeru u prijatnom i toplom Restoranu Zlatnik.

Adresa: Dobanovačka 95, Beograd 11080
Telefon: +381 (0)11 3167515
E-mail: office@hotelzlatnik.com
Web: www.hotelzlatnik.com

 

Share:

Author: Discover Srem

Discover Srem platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona. Zato što volimo Srem!