Hotel Borkovac, Ruma

Na 50 kilometara zapadno od Beograda i svega 35 km od Novog Sada, u Rumskom izletištu Borkovac nalazi se hotel u borovima udaljen 3 km od centra grada Ruma. Hotel poseduje 8 soba i 2 apartmana, odnosno raspolaže sa 24 ležaja. Svaka soba je klimatizovana, opremljena TV-om i internetom, sa zasebnim kupatilom, pružajuci gostima intimnu atmosferu, mir i pogled na borovu šumu koja okružuje ceo objekat.

U okviru samog objekta nalazi se i a la carte restoran koji raspolaže sa 200 sedećih mesta i sunčanom terasom koju je moguće zatvoriti i dobiti još 100 dodatnih mesta, pa su mogućnosti objekta prilagođene i raznim proslavama, banketima, venčanjima, kongresima i raznim drugim manifestacijama.

Zbog okruženosti prirodom i izdvojenosti od gradske vreve, hotel Borkovac Ruma je idealan za poslovne ljude koji svoj radni dan provode u Beogradu ili Novom Sadu, a popodnevni odmor žele da provedu u miru obronaka Fruške gore. Relatvna blizina sportske hale predstavlja prednost u smeštaju sportista i sportskih rekreativaca.

Adresa: Orlovićeva bb, Ruma
Telefon: +381 (0)22 433 900, fax: +381 (0)22 478 059
E-mail: office@borkovac.org
Web: www.borkovac.org

Share:

Author: Discover Srem

Discover Srem platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona. Zato što volimo Srem!