In Park Villa & Spa, Valjevo

IN PARK VILLA & SPA  je novi objekat za smeštaj gostiju, organizaciju sastanaka i proslava,  locirana u samom srcu parka Pecina u Valjevu. Predstavlja spoj moderne arhitekture, topline i komfora a usluga je koncipirana na način da prevaziđe zahteve najsofisticiranijih gostiju, kombinujući dostignuća najnovije tehnologije u cilju lakoće završavanja njihovih poslovnih obaveza a sa druge strane nudeći mir i oazu za opuštanje kao i brigu o zdravom životu.

Sam izgled objekta nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  Bele fasadne povrsine su razbijene velikim staklenim povrsinama kako bi u unutrasnjosti objekta bilo sto vise svetla a ujedno i da bi posetioci uzivali u pogledu na park Pećina.

RESTORAN ZDRAVLJAK

Restoran raspolaže sa 70 mesta.  Šef kuhinje čuvenih evropskih hotela posebno je kreirao meni za IN PARK Villu praveći miks domaće i italijanske kuhinje u skladu sa najnovijim trendovima kreiranja menija u svetu.  Jela se spremaju po posebnim recepturama i standardima sa ciljem da probudi sva čula i nijednog gosta ne ostavi ravnodušnim.

IGRAONICA ZA DECU


 In Park Igraonica je idealan prostor za proslavu dečijih rodjendana. Prostor na 150m2 je dovoljan da ugosti 30 mališana koji će uživati u bezbrižnoj igri, a roditeljima omogućiti da se opuste sa gostima u ugodnom, izdvojenom ambijentu. Pre svega, čitam ambijent dizajniran je tako da nam je bezbednost bila osnovni prioritet.

Animatori i sva prateća oprema su na raspolaganju kako bi In Park Igraonica postala omiljeno mesto za vašu porodicu. Dobrodošli! Neka igre počnu!


Perfektna usluga je neprikosnoveni imperativ  pa smo za vas pripremili najkompletniji paket dostupnih dodatnih opcija: Sobe u zoni za nepušače, dodatni jastuci na zahtev, antialergijski jastuci na zahtev kontinentalni doručak, dodatne opcije organske hrane na zahtev,  WiFi besplatan u celom hotelu, vešeraj, minibar u svim sobama, fen u svim sobama, telefon u svim sobama, touch panelima na ulaznim vratima, velikim LCD televizorima, digitalna kontrola temperature individualno za svaku sobu, sef u svim sobama, uveličavajuće ogledalo,. pegla i daska za peglanje dostupna na zahtev, dodatna sredstva za higijenu u kupatilu, dodatni jastuci na zahtev, antialergijski jastuci na zahtev, organska kozmetika na zahtev, biznis centar

Share:

Author: Discover Srem

Discover Srem platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona. Zato što volimo Srem!