Humanitarno veče – Stand UP ,, Treće stanje,, 15. nov. u Novom Sadu

Učimo o HUMANOSTI i PLEMENITOSTI od Srđana Dinčića, a o BORBI i HRABROSTI od Miloša Guteše! Ovim DIVNIM ljudima je zajednički OSMEH – JEDINA KRIVA LINIJA KOJA MOŽE ISPRAVITI MNOGE STVARI!!!

HAJDE zato da se zajedno SMEJEMO i da se prepustimo DOBROJ energiji koju će sa sobom doneti SRĐAN DINČIĆ 15.NOVEMBRA u NOVI SAD- čovek koji je PREŽIVEO „Treće stanje“ ,nakon koga se rodio NEPONOVLJIVI STAND UP!!! Događaj je HUMANITARNOG karaktera i SAV prihod prikupljen od ulaznica namenjen je ZA LEČENJE MILOŠA GUTEŠE koji se treći put bori sa tumorom mozga

CENA ulaznice je 600 dinara
Možete je kupiti svakog radnog dana od 16h do 18h u frizerskom salonu „Nuna“( ulica Branka Bajića 48,u Novom Sadu)

STAND UP će se održati od 20:30h, u Amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe NA ADRESI: CVEĆARSKA 2, NOVI SAD! DOĐITE DA SE BORIMO ZA NAŠEG MILOŠA UZ LJUBAV,VERU,NADU I OSMEH!!!

Miloš Guteša je rođen 1990. godine. Od 2013. se bori sa tumorom mozga. Do sada je imao dve operacije. Treća, po mišljenju lekara, nije moguća jer postoji opasnost da Miloš ostane paralizovan. Ovaj Zrenjaninac se nalazi na lečenju u Frankfurtu, u medicinskoj ustanovi specijalizovanoj za naprednu medicinu. U ovom trenutku se čekaju rezultati testova koji bi trebalo da odrede dalji tok lečenja. Prve procene pokazuju da bi lečenje moglo da košta 250.000 evra. Kako je reč o velikoj sumi novca, preko platforme GoFundMe, Milošev prijatelj je pozvao sve koji mogu da pomognu u prikupljanju potrebnih sredstava.

Share:

Author: Discover Srem

Discover Srem platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona. Zato što volimo Srem!