Kamp-Us Fruška gora, za savršen fruškogorski kamping

Kamp-us se nalazi u samom srcu Fruške gore u blizini Vrdnika. Kamp raspolaže sa deset vikinških šatora za dve osobe koji su opremljeni vazdušnim dušecima, jastucima i posteljinom što pruža dodatni osećaj komfora.

Kamp takođe nudi mogućnost postavljanja sopstvenih šatora. U sklopu kampa nalazi se prostor za pravljenje roštilja i kotlića kao i klupe i stolovi tako da imate sve što vam je potrebno za jednodnevni ili višednevni boravak u prirodi. Još jedna stvar koja ovaj kamp razlikuje od drugih jeste bioskop na otvorenom na kojem se vikendom organizuju projekcije filmova po izboru pratilaca na Instagramu!


Kamp-us je idealno mesto za organizovanje team building-a, dečijih izleta, privatnih proslava poput rođendana kao i momačkih i devojačkih večeri.
Za sve informacije o dešavanjima koja će biti organizovana na kampu zapratite kampus.fruskagora na Instagramu i Facebook-u.

Share:

Author: Discover Srem

Discover Srem platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona. Zato što volimo Srem!